DOBRODOŠLI V NOVEM ŠOLSKEM LETU

Dragi učenci in starši!

Počitnice so za vami in upam, da ste jih lepo preživeli, se veliko igrali, družili in si odpočili po lanskem nekoliko drugačnem šolskem letu. 

Tudi delavci našega zavoda smo imeli dopust, a smo medtem budno čakali na navodila in usmeritve s strani države in pričakovali, če bomo lahko odprli vrata našega zavoda in pričeli z delom vrtca in šole.

Na pragu novega šolskega leta smo polni upanja in novih načrtov. Tudi letos si želim ustvarjalnega sodelovanja z vami, učenci in starši, zato bodite kreativni, sodelujte in si pomagajte med seboj.  

Skupaj z učitelji smo poskrbeli, da je naš osnovni program obogaten s številnimi kulturnimi, športnimi in tehničnimi dejavnostmi … takimi, ki jih imate radi  in ob katerih boste osebnostno rasli, zato pa se kot šola vključujemo tudi v razvojne in mednarodne projekte.

V upanju, da ostanemo zdravi, vas naprošam, da upoštevate navodila in priporočila: umivanje, higiena kašlja in kihanja in ustrezna medosebna razdalja.

Prvi šolski dan bomo vse razložili našim učencem. Skupaj bomo do konca 5. šolske ure, razen prvošolčkov, ki pridejo ob 9.30 in bodo skupaj s svojim staršem v šoli približno do 11.00.

Vsem želim zdravo, mirno in uspešno novo šolsko leto.

 

                                                             Željka Adamčič, ravnateljica OŠV Ankaran