četrtek, 20. december 2018

December je res sladek in vesel čas!

December je najlepši čas, poln pričakovanj, veselja, ustvarjalnosti. Otroci in vzgojitelji v veselem prazničnem pričakovanju ustvarjajo in se pripravljajo na prihod dobrih mož.

V vrtec smo povabili starše in ti so skupaj z otroki veselo ustvarjali. Nastali so čudoviti izdelki s katerimi so okrasili vrtec, nekaj izdelkov pa so otroci naredili za domov.

Tudi letos smo imeli čudovito priložnost, da se z otroki iz vrtca predstavimo v prireditvenem šotoru v centru Ankarana. Tako smo v torek, 11. decembra. 2018, v šotor vnesli otroško razposajenost, energijo in dobro voljo. Po nagovoru ravnateljice in pomočnice ravnateljice, so zapeli otroci vrtčevskega pevskega zbora in se predstavili otroci Malega gledališča. Otroci so se predstavili z dobrimi željami za vse nas, nam svoje želje celo odpeli. Druženje je popestril skupni ples, zaključila pa pesem, ki jo je otrokom podarilo strokovno osebje vrtca.

Otroci so si ogledali igrico Škratka sladka v izvedbi gledališča Ku kuc, obiskal pa jih je tudi dedek Mraz, ki jim je razdelil bonbončke in lepe želje, v igralnicah pa je otroke pričakalo presenečenje – nove igrače!

Decembrske radosti pa še kar trajajo. Otroci pridno izdelujejo voščilnice, poslušajo pravljice,pojejo pesmi o zimi in dedku Mrazu, mesec pa zaključujejo z božično malico in rajanjem. December je res sladek in vesel čas!


(foto Vlado Bernetič)

(foto Vlado Bernetič)

(foto Vlado Bernetič)

(foto Vlado Bernetič)